FSSM föreningspris 2020

FSS kommer att belöna förbundets mångsidigaste förening återigen inkommande FSSM i Lappfors 6-8.3.2020. Priset “Mångsidigaste förening”, värt 500,00 €, går till den förening som erövrar flest placeringspoäng under FSSM helgen. Priset bör användas till ett idrottsligt ändamål som främjar den vinnande föreningen genom träning, utbildning eller övrig idrottslig verksamhet.

Poängräkning (samma som 2019):

Föreningar för poäng för alla tre tävlingar i alla mästerskapsklasser – sprint, normaldistans och stafett. I de individuella klasserna delas tre poäng för vinnaren, två poäng för silvermedaljören och ett poäng för alla som kommer i mål godkänt från och med bronsmedaljören ( Guld 3p., Silver 2p., Brons & övriga godkända 1p.).

I stafetterna delas sex poäng för vinnarlaget, fyra poäng för silverlaget, två poäng för bronslaget och ett poäng för alla lag som kommer i mål godkänt fr.o.m. det lag som placerar sig fjärde (Guld 6p., Silver 4p., Brons 2p., fjärde placering & övriga godkända lag 1p.) *Inga blandlag räknas med och inte heller lag som avbryter efter första eller andra sträckan.

Kategorier:
fss FSSM tävling