FSS service vill uppmärksamma betydelsen av slipade skidor

FSS service är förberedda inför följande tävlingssäsong och som bäst håller vi på att komplettera utrustningen, planera tävlingssäsongen och slipa formen 😊.  

Vårt team arbetar ständigt på att utvecklas på alla delområden men inför denna säsong vill vi speciellt utveckla samarbetet med skidåkarna genom att uppmärksamma skidornas slipningar. En av FSS service styrkor är brett kunnande om användningen av handstrukturer. De i kombination med rätt slipning har många gånger skapat fördelar som gett lyft i resultatlistan. För att möjliggöra detta har vi startat ett samarbete med Vuokatti Ski Service. Via dem kan du nu, till ett subventionerat pris, få de rätta slipningarna med garanterat hög kvalitet.

Det finns inga standardiserade slipningar, vilket betyder att alla som erbjuder slipningar har sina egna rekommendationer och fastän slipningarna kan ha samma kod/namn så är de nödvändigtvis inte jämförbara mellan olika slipmaskiner. Du är alltid välkommen till FSS service oberoende av hurudan utrustning du har. FSS service rekommenderar slipningar hos Vuokatti Ski Service enligt tabellen nedan.

Vuokatti Ski service kan även erbjuda flera andra slipningar, med slipningarna ovan går det ändå att vinna!

Till Vuokatti kan man enkelt sända sina eller flera skidåkares skidor med t.ex.  Matkahuolto. Skidorna bör vara stabilt packade. Skidorna bör vara bra putsade och utan bindningar. Kom överens med Vuokatti Ski Service hur just du får bäst hjälp. Kom ihåg att nämna att du hör till FSS! Vid första besöket får man ett slipningskort som man därefter visar när man för skidor till slipning.

PRISLISTA

Slipning 30 € / par (norm 35 €)
15 par eller flera 28 € / par
Mättning av skidor i värmeskåp (Uunitus) 10 € (norm. 20€)

Kontaktuppgifter

Vuokatti Ski Service
Roni Liljeroos, +358400580060
https://www.vuokattiskiservice.fi/

Vuokatin Urheiluopisto
FIN-88610 Vuokatti
+358505427268
skiservice(at)vuokattisport.fi

Med fokus på framgång!

Hälsar vi i servicen
Johan Öhberg
+358400955872

Du kan också ladda ner instruktionerna här

Kategorier:
Okategoriserade